Au început înscrierile pentru taberele studențești gratuite Recomandat

Reprezentanţii Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, prin Casele de Cultură ale Studenţilor, organizează tabere studenţeşti, în perioada 14 iulie - 2 septembrie.

Înscrierea, selecţia şi definitivarea listelor cu studenţii beneficiari are loc până pe 5 iulie. Pot beneficia de locuri gratuite (cazare şi masă) studenţii înscrişi la cursurile cu frecvenţă la programul de studii universitare de licenţă, la programul de studii universitare de masterat şi doctorat, în instituţiile de învăţamânt superior de stat.

Aceştia sunt selectaţi de către fiecare universitate în parte, în funcţie de o serie de criterii: cazuri sociale, studenţi cu rezultate deosebite la învăţătură, studenţii care activează în cadrul Caselor de Cultură ale Studenţilor care s-au evidenţiat prin activităţi cultural-artistice desfăşurate etc.

​Taberele studenţeşti de vară se desfăşoară la mare, la munte şi în Delta Dunării, în locaţii unde accesul se poate realiza cu mijloace de transport în comun.

Studenţii care doresc să participe pot consulta site-urile facultăţilor sau se pot adresa secretariatelor acestora pentru a se înscrie.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.