Performanțe ale elevilor gălățeni la Olimpiada Națională de Creativitate Științifică Recomandat

Elevii gălățeni au obținut rezultate foarte bune la faza națională a Olimpiadei de Creativitate Științifică, desfășurată la Suceava, informează Inspectoratul Școlar Județean Galați.

Astfel, locul I, medalie de aur și calificare la Olimpiada Internațională de Creativitate Științifică din septembrie 2024, din Polonia au fost obținute de echipa formată din elevele Mara Dumbravă de la Școala Gimnazială Nr. 29 Galați și Miruna Babușcă de la Colegiul Național „Costache Negri” Galați;

Locul II și medalie de aur au fost obținute de echipa formată din Iris Felea de la Colegiul Național „Costache Negri” Galați, Ana Vrabie de la la Școala Gimnazială Nr. 29 Galați și Robert Onică de la la Școala Gimnazială „Miron Costin” Galați

De asemenea, echipa formată din Mario Postu, Bogdan George de la Liceul cu Program Sportiv Galați și Andrei Cucu de la Colegiul Național „Mihail Kogălniceanu” Galați a reușit să obțină mențiune și medalie de bronz.

Echipele sunt înscrise la Centrul Județean de Excelență Galați, având ca profesor coordonator pe Valeriu Apostol, precizează ISJ Galați.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.