A XII-a ediție a Conferinței Școlilor Doctorale din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați Recomandat

Cea de-a XII-a ediție a Conferinței Școlilor Doctorale ale Universității „Dunărea de Jos” din Galați, destinată doctoranzilor și cercetătorilor postdoctoranzi, este programată joi și vineri (6-7 iunie).

„Obiectivele ediției de anul acesta vizează analiza inter- și transdisciplinară a perspectivelor și provocărilor asociate cercetării doctorale, într-un efort academic complex de sincronizare cu tendințele științifice actuale. Scopul principal al conferinței este acela de a oferi cercetătorilor doctoranzi și postdoctoranzi o oportunitate academică dinamică și interactivă de a se întâlni și a împărtăși aspecte novatoare în domeniile lor de cercetare specializată. Cu această ocazie, instituția noastră își propune să promoveze excelența în cercetare, să stabilească parteneriate și relații de colaborare prin schimbul de cunoștințe și expertiză aplicată”, potrivit Biroului de presă al universității.

În cadrul conferinței de anul acesta vor fi, la fel ca în anii trecuți, prezentări orale și de tip poster în 16 secțiuni concurente, abordând teme din principalele domenii ale cercetării doctorale în UDJG.

Acest eveniment științific este susținut de un grant din partea Ministerului Educației Naționale.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.