Liberty Galați a lansat a doua ediție a Clubului de Robotică Recomandat

În perioada 3-21 iunie, angajații companiei Liberty Galați își pot înscrie copiii la cursurile de robotică desfășurate în lunile iulie și august, pe parcursul vacanței de vară, care își propun să pregătească tinerii pentru viitor și să le dezvolte pasiunea pentru inovație, în completarea curriculei școlare.

Organizat de Liberty Galați și Fundația GFG România în parteneriat cu Code School Galați, Clubul de Robotică își extinde, vara aceasta, cursurile de robotică gratuite către peste 140 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani.

Copiii sub 11 ani vor învăța să construiască mașini, roboți și dispozitive de control, folosind coduri de programare, iar copiii peste 11 ani vor construi și programa roboți care pot juca fotbal în echipe și se vor distra organizând un campionat.

În același timp, mentorii programului vor discuta cu părinții și copiii lor despre riscurile navigării pe internet și modalitățile de prevenție: cum împărtășesc informațiile personale, cum folosesc amprenta digitală și cum să se protejeze de fraudele online și de hărțuirea cibernetică.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.