U.”Danubius”: Decanul Facultății de Informatică și Științe Aplicate - ”facultatea își propune să devină un incubator de software care să aducă stabilitate și prosperitate regiunii” Recomandat

Facultatea de Informatică și Științe Aplicate din cadrul Universității ”Danubius” va fi condusă, în continuare, de către Lect. univ. dr. Florin Postolache.

“Facultatea de Informatică și Științe Aplicate, prin specializarea Informatică, lansează o nouă abordare privind tehnologia informației, tehnica de calcul și limbajele de programare, entități care îmbunătățesc modul în care oamenii lucrează, interacționează, creează, se joacă și, bineînțeles, învață”, susține Florin Postolache.

Decanul a precizat că “acum ne aflăm în punctul în care punem bazele unei noi etape interesante prin consolidarea polului de competență IT&C, specializarea Informatică fiind pregătită să aducă noi contribuții la dezvoltarea regiunii de Sud-Est a României”.

El a conturat, totodată, și planurile sale manageriale din noua calitate: “Facultatea de Informatică și Științe Aplicate își propune nu doar să construiască și să consolideze viitorul prin dezvoltarea de noi tehnologii fundamentale sau prin efectuarea de cercetări de bază care să promoveze domeniul informaticii și al aplicațiilor sale, ci să devină un incubator de software care să aducă stabilitate și prosperitate regiunii, devenind, în acest fel, o comunitate vibrantă, stimulatoare și inventivă în rezolvarea problemelor actuale și viitoare”.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ultima modificare Luni, 08 Noiembrie 2021 17:06

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.