Grădinița „Voinicelul” din Țiglina III intră în modernizare Recomandat

Grădinița cu Program Prelungit „Voinicelul”, din cartierul Țiglina 3, va intra în modernizare, după ce au fost obținute fonduri prin PNRR, informează Compartimentul de presă al Primăriei Galați.

În cadrul proiectului sunt prevăzute lucrări de creștere a eficienței energetice, fiind vorba în principal despre: reabilitarea termică a clădirii, reabilitarea sistemului de încălzire, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei, instalarea unor sisteme de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior, reabilitarea instalațiilor de iluminat etc.      

Contractul atribuit în urma licitației publice are o valoare de circa 3 milioane de lei fără TVA, iar termenul de execuție a lucrărilor este de 9 luni, după ce oferta declarată câștigătoare a fost cea depusă de către firma Rovis Lider SRL.

„Pentru copii este ca o a doua casă, este locul unde se formează, se joacă și se bucură zi de zi. Așa cum am promis, modernizăm și această grădiniță. Avem un adevărat record de investiții în educație și nu ne oprim aici”, spune primarul Ionuț Pucheanu.

Până acum, 35 de grădinițe, școli și licee din municipiul Galați au beneficiat de proiecte de modernizare și urmează alte 15 unități de învățământ, potrivit sursei citate.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.