Întâlnire în cadrul unui proiect european dedicat angajaților din domeniul naval, la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați Recomandat

Marți, 28 mai, în sala D01 a Facultății de Inginerie se va desfășura prima întâlnire de diseminare a proiectului european Leadership. Tematica acestei întâlniri este legată de formarea profesională și competențele necesare angajaților din domeniul naval, în contextul revoluției industriale 4.0, potrivit Biroului de presă al Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Proiectul este coordonat de Universitatea de Științe Aplicate din Turku (Finlanda), care va descrie obiectivele acestui proiect, iar membrii ai SEA Europe (Belgia) și ai Universității din Genova (Italia) vor prezenta rezultate privind analiza chestionarelor principalilor angajatori din domeniul construcțiilor navale din Europa.

ANCONAV Galați și ICEPRONAV Engineering Galați vor prezenta rezultatele remarcabile privind construcțiile navale, respectiv proiectarea și inovarea românească din ultimii ani.

Cuvântul de deschidere a conferinței „Galati LeaderSHIP Meeting” va fi realizat de Florin Spătaru, consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului.

Întâlnirea, care se va desfășura în limba engleză, va fi transmisă și online, pe platforma TEAMS, pentru a putea fi vizionată și de alți parteneri participanți în cadrul proiectului din Franța, Italia, Spania, Belgia, Norvegia și Finlanda.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.