459.000 de elevi vor beneficia de programul „Masă sănătoasă” Recomandat

Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, hotărârea în baza căreia va fi alocat un miliard de lei pentru programul naţional "Masă sănătoasă", de care vor beneficia 459.000 de elevi din 1.223 de unităţi şcolare.

„Prin hotărâre, Guvernul a alocat finanţarea programului naţional "Masă sănătoasă" în 1.223 de unităţi şcolare din toată ţara. Aproximativ 459.000 de elevi şi preşcolari vor beneficia în acest an de o masă caldă sau de un pachet alimentar în fiecare zi de curs, în limita valorii de 15 lei. Suma totală, în acest an, pentru programul "Masă sănătoasă" este de peste un miliard de lei, asigurată de la bugetul de stat. Lista integrală a unităţilor şcolare în care copiii vor beneficia de acest program va fi disponibilă în scurt timp pe site-ul Ministerului Educaţiei”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin.

Conform listei publicate de site-ul edupedu.ro, lista beneficiarilor gălățeni ai programului „Masă sănătoasă” cuprinde 6.031 de elevi din 19 localități din județ, inclusiv din Tecuci și Berești.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.